Εργατικό δυστύχημα στο Ρέθυμνο: Νεκρός 30χρονος από ηλεκτροπληξία σε ξενοδοχείο
Τραγωδία
Ο άτυχος άνδρας πραγματοποιούσε εργασίες, σε ξενοδοχειακή μονάδα του Ρεθύμνου, με πιεστικό μηχάνημα κι ήρθε σε επαφή με ηλεκτρικό ρεύμα

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα, σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής του Ρεθύμνου με θύμα έναν 30χρονο που έπεσε νεκρός μετά από ηλεκτροπληξία. Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο άτυχος άνδρας, Ρομά στην καταγωγή, πραγματοποιούσε εργασίες με πιεστικό μηχάνημα, όταν - κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες - ήρθε σε επαφή με ηλεκτρικό ρεύμα.
Διαβάστε: Εργατικό δυστύχημα στην Άρτα: Νεκρός 55χρονος εργάτης που καταπλακώθηκε από ανυψωτικό μηχάνημα
Η ηλεκτροπληξία αποδείχθηκε μοιραία, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, ο 30χρονος συντηρητής είχε ήδη καταλήξει.