Τροχαίο προκάλεσε ένας μεθυσμένος οδηγός στην περιοχή της Τραγάνας του Δήμου Λοκρών, αργά το απόγευμα της Κυριακής, όταν πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς με το αυτοκίνητο του, προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές και… αναστάτωση σε όλη την περιοχή.

Διαβάστε: Φθιώτιδα: Συμμορία "γιόρτασε" την αποφυλάκιση με διαρρήξεις - Συνελήφθησαν δύο άτομα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «lamiareport», τον 44χρονο Αλβανό υπήκοο κατάφεραν τελικά να ακινητοποιήσουν οι αστυνομικοί, ζητώντας του να υποβληθεί σε αλκοτέστ. Ωστόσο, ο 44χρονος οδηγός αρνήθηκε, ενώ κινήθηκε εναντίον των αστυνομικών με ένα καδρόνι.

Φθιώτιδα: Ένοχος ο 44χρονος οδηγός

Να σημειωθεί ότι οι αρχές συνέλαβαν τον άνδρα το μεσημέρι της επομένης (Δευτέρα 21 Ιουλίου) και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές με τις κατηγορίες της οδήγησης υπό την επήρεια μέθης και της αντίστασης κατά της αρχής.

Ο ίδιος δικαιολογήθηκε ότι είχε προηγηθεί ένα επεισόδιο σε βάρος του από ομοεθνή του και εκείνος πήγε στο σπίτι του για να ζητήσει εξηγήσεις. Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλλε συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών μετατρέψιμη επί 10 ευρώ ημερησίως, με την έφεση του να έχει αναστέλλουσα δύναμη.