Έγκλειστος στις φυλακές κατηγορείται ότι μαζί με συνεργό του επιχείρησαν να ληστέψουν έναν 21χρονο αξιώνοντας το ποσό των 10 ευρώ, ενώ όταν το θύμα αντέδρασε, τον τραυμάτισαν σοβαρά με μαχαίρι στο κέντρος της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 27ης Ιανουαρίου, στην περιοχή της Βαλαωρίτου, ενώ ο παθών χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε για νοσηλεία σε νοσοκομείο της πόλης.

Μετά από πολύμηνες έρευνες, η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε την εξιχνίαση του περιστατικού και για εμπλοκή σε αυτό ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 18χρονου Έλληνα, έγκλειστου ήδη σε κατάστημα κράτησης για άλλη υπόθεση. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα ληστείας.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των στοιχείων του δεύτερου εμπλεκόμενου προσώπου, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα.

Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.