Πάρος: Με εντατικούς ρυθμούς η δημιουργία των ειδικών σχολείων
Έλεγχος της πορείας των έργων
Οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς από τα συνεργεία που έχουν αναλάβει το έργο κι έχει ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής η διαμόρφωση δύο αιθουσών για το Ειδικό Νηπιαγωγείο και έξι για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πάρου

Το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Νάουσας επισκέφτηκαν σήμερα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Αν. Κασαπίδης και η Πρόεδρος της Ενιαίας Επιτροπής Παιδείας Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου, προκειμένου να δουν από κοντά την πορεία των εργασιών για τη διαμόρφωση των δύο ειδικών σχολείων.
Οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς από τα συνεργεία που έχουν αναλάβει το έργο κι έχει ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής η διαμόρφωση δύο αιθουσών για το Ειδικό Νηπιαγωγείο και έξι για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, με έδρα τη Νάουσα.
Διαβάστε περισσότερα στο e-ota.gr
Διαβάστε περισσότερα στο e-ota.gr