Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα (30/7), Τετάρτη, το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από την Αίγλη Ζαππείου. Ειδικότερα, μια 67χρονη γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε στο προαναφερθέν σημείο λίγο μετά τις 10 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είναι άστεγη και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε: Σοκ στα Χανιά: Άνδρας λούστηκε με οινόπνευμα και επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί


Άμεσα επενέβησαν στρατιωτικοί της Προεδρικής Φρουράς που βρίσκονταν στην περιοχή, σβήνοντάς τη με τη χρήση πυροσβεστήρων. Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στο Ζάππειο:

zappeio-gynaika__2_
zappeio-gynaika__3_
zappeio-gynaika__4_
zappeio-gynaika__1_

Κωνσταντίνος Τασούλας: Συνεχάρη τους Εύζωνες που έσωσαν τη γυναίκα που αυτοπυρπολήθηκε

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας επισκέφθηκε νωρίτερα, σήμερα, Τετάρτη (30/07) το στρατόπεδο της Προεδρικής Φρουράς και συνεχάρη τους αξιωματικούς και τους Εύζωνες, γιατί χάρη στην αποφασιστικότητα και την ετοιμότητά τους έσωσαν τη γυναίκα.

Σημειώνεται ότι στο Ζάππειο οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς πραγματοποιούν την πρόβα για την καθιερωμένη κάθε Κυριακή επίσημη τελετή αλλαγής στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.