Ανακούφιση επικράτησε αφότου έγινε γνωστό πως δεν υπήρξαν σοβαρά τραυματίες μετά το τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού, στη συμβολή με την οδό Καλλιρρόης. «Είδαμε πέντε τραυματίες, είχαν χτυπήσει στα πόδια», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας για το συμβάν της σύγκρουσης λεωφορείου με ΙΧ, με τους έξι τραυματίες, πέντε γυναίκες και ένα παιδί, που διακομίστηκαν, σε καλή κατάσταση, στον «Ευαγγελισμό» και στο Παίδων «Αγία Σοφία» αντίστοιχα.

Διαβάστε: Σύγκρουση λεωφορείου με όχημα στη συμβολή της Συγγρού με την Καλλιρρόης - Έξι τραυματίες στο νοσοκομείο (Βίντεο & Εικόνες)

«Άκουσα το ασθενοφόρο και κατέβηκα να δω το συμβάν. Ήταν πέντε άτομα τραυματίες απ' ό,τι μας είπαν και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο. Πέντε τραυματίστηκαν στο λεωφορείο. Το αυτοκίνητο εδώ ήταν, ένα σκούρο μπλε, το οδηγούσε κάποια κυρία. Μπορούσαν να περπατήσουν, όμως είχαν τραύματα στα πόδια», δήλωσε μάρτυρας για το περιστατικό.

Οι δυο οδηγοί υποβλήθηκαν, κατά πληροφορίες, σε αλκοτέστ, το οποίο ήταν αρνητικό. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες του parapolitika.gr, το τροχαίο προκλήθηκε λόγω εσφαλμένης εκτίμησης από την οδηγό του ΙΧ σχετικά με τη στροφή που πήρε, με αποτέλεσμα τελικά να συγκρουστεί με το λεωφορείο.