Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου καταγράφει τη στιγμή που ένας άνδρας επιτίθεται βίαια σε μια γυναίκα, αφήνοντάς την αναίσθητη κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Καλιφόρνια το βράδυ της Κυριακής.

Στη σκηνή φαίνεται ο δράστης να χτυπά την αβοήθητη γυναίκα και τους φίλους της στο πλαίσιο της εμφάνισης των Rüfüs Du Sol στο διάσημο στάδιο Rose Bowl στην Πασαντίνα. Η Σέλμπι Έλστον, μητέρα τριών παιδιών από το Φοίνιξ της Αριζόνα, ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook ότι έχασε τις αισθήσεις της και ξύπνησε στο κέντρο πρώτων βοηθειών του σταδίου.

Διαβάστε: Κίνα: 17χρονη πήγε ταξίδι με τον 19χρονο σύντροφό της και τον πούλησε για σκλάβο - Υπέστη σκληρή κακοποίηση

Σοκαριστικός ξυλοδαρμός σε συναυλία στην Καλιφόρνια: Άφησε την συντροφό του αναίσθητη από τα χτυπήματα και έτρεξε να κρυφτεί (Βίντεο)

Σύμφωνα με την ίδια, η σύγκρουση ξεκίνησε όταν ο αρραβωνιαστικός της έριξε κατά λάθος το ποτό του σε έναν άλλο θεατή, ο οποίος έφυγε οργισμένος, για να επιστρέψει μισή ώρα αργότερα φωνάζοντας. Η Ελστον είπε ότι μπήκε ανάμεσα στους δύο άνδρες και ο επιτιθέμενος ξέσπασε, ρίχνοντάς την στις κερκίδες και χτυπώντας την ξανά και ξανά, ακόμα και αφού είχε χάσει τις αισθήσεις της, όπως δείχνει το βίντεο. Χτύπησε επίσης τον αρραβωνιαστικό της και σε άλλο ένα άτομο της παρέας της.

«Αυτός ο άνδρας με χτύπησε στο πρόσωπο! Έχασα εντελώς τις αισθήσεις μου και το πρόσωπό μου ήταν γεμάτο αίμα», έγραψε η γυναίκα που πέρασε το υπόλοιπο της συναυλίας στο ιατρικό κέντρο του χώρου, αλλά κατάφερε να επιστρέψει με ασφάλεια στο ξενοδοχείο της, όπως είπε.


"Είμαστε συγκλονισμένοι από την πράξη βίας"

Ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Πασαντίνα επιβεβαίωσε ότι έχει κατατεθεί αστυνομική αναφορά για το περιστατικό, αλλά δεν έχει συλληφθεί κανένας ύποπτος, με τον άνδρα ο οποίος της επιτέθηκε να τρέχει μέσα στο πλήθος και να χάνεται.

«Γνωρίζουμε για τα βίντεο. Θα ακολουθήσουμε επιθετικά κάθε στοιχείο. Η εικόνα του υπόπτου είναι αρκετά καθαρή, οπότε είμαι αρκετά σίγουρη ότι θα τον ταυτοποιήσουμε», δήλωσε η Λίσα Ντερντεριάν, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της πόλης της Πασαντίνα.

Οι Rüfüs Du Sol εξέδωσαν δήλωση σχετικά με την επίθεση. «Ζούμε για να προσφέρουμε στους θαυμαστές μας στιγμές που μπορούν να συγκεντρωθούν και να γιορτάσουν με ασφάλεια. Είμαστε συγκλονισμένοι από την πράξη βίας που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της έναρξης της συναυλίας το Σάββατο», σύμφωνα με τη δήλωση που μεταδόθηκε από το Rolling Stone.