Σε νέα του ανάρτησή του ο γιος του δημοσιογράφου, Δημήτρη Κωνσταντάρα, Λάμπρος, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, δημοσιεύοντας φωτογραφία του μαζί με τον παππού του Λάμπρο.

«Τώρα πάλι μαζί: 1913-1985, 1946-2025» γράφει στη λεζάντα με τις ημερομηνίες να αφορούν τη γέννηση και τον θάνατο του παππού και τον πατέρα του.



Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας πέθανε τα ξημερώματα μετά από ανακοπή ενώ νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας. Στο μεταξύ, μέσω αναρτήσεων με stories ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και τους συναδέλφους του μεταξύ των οποίων Μαρία Μπεκατώρου, Γιώργο Λιάγκα και Νατάσα Ράγιου.


Δημήτρης Κωνσταντάρας: H προηγούμενη ανάρτηση του γιου του 

«Δεν το πιστεύω μπαμπά μου ότι χθες μιλήσαμε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο. Η τελευταία μας φορά που βγάλαμε φωτογραφία γενεθλίων ήταν στις 6 Αυγούστου. Το τελευταίο καπέλο που σου πήρα από τα ταξίδια μου, αυτό από το Moulin Rouge. Χαμογελαστό και δυνατό θα σε έχω στο μυαλό μου πάντα και ξέρω ότι ταλαιπωρήθηκες αφάνταστα αυτά τα δυο χρόνια.

Σε λιγους μήνες θα κλείνατε 60 χρόνια με τη μαμά. Τώρα μείναμε οι 3 μας και ο Στέφανος, αλλά χαμογελάμε γιατί ζήσαμε όλοι μαζί πολύ καλά, πολλά χρόνια. Κάτι ξεριζώθηκε. Δεν θα πω άλλα, κλείνω με τη φωτογραφία με το δαχτυλίδι σου. Όπως το έβγαλες εσύ από τον πατέρα σου στο Ασκληπιείο το 1985, έτσι τώρα έκανα κι εγώ. Σε ευχαριστούμε για όλα αγαπάμε. Παυλίνα Λάμπρος και μαμά».