Το δικό της αποχαιρετιστήριο μήνυμα έγραψε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελεονώρα Μελέτη, για τον Δημήτρη Κωνσταντάρα. Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Δημήτρης Κωνσταντάρας γνωρίζονταν προσωπικά, με την δημοσιογράφο και ευρωβουλευτή, να εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του 79χρονου.

Η Ελεονώρα Μελέτη θυμάται πως ο Δημήτρης Κωνσταντάρας έδινε ευκαιρίες στα νέα παιδιά, πολλά από τα οποία τον είχαν δάσκαλό τους.

Η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία της με τον Δημήτρη Κωνσταντάρα και τη συνόδευσε γράφοντας: «Καλό ταξίδι σε έναν άνθρωπο που πάντα πίστευε στα νέα παιδιά. Σε έναν άνθρωπο που πάντα κάτι είχε να πει και να σου πει. Είτε με τα λόγια είτε απλά με την παρουσία του. Κουράγιο στην όμορφη οικογένεια που αφήνει πίσω».