Μηνύματα αισιοδοξίας έστειλε σήμερα (27/08) ο Άρης Μουγκοπέτρος, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει εξαιτίας του τραυματισμού στο χέρι του, όταν από έκρηξη κροτίδας ακρωτηριάστηκαν δύο δάχτυλά του και παράλληλα προέκυψε πρόβλημα στο μάτι του. «Πηγαίνω πολύ καλύτερα, χθες υποβλήθηκα σε ακόμη ένα χειρουργείο που πήγε καλά, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον γιατρό μου, που είναι εξαιρετικός. Άφησα τα χέρια μου στα δικά του, τα καλύτερα χέρια», δήλωσε ο μουσικός στο MEGA. Η αγάπη του για το κλαρίνο παραμένει ζωντανή και επανέλαβε ότι «αισθάνομαι σίγουρος πως θα μπορέσω να ξαναπαίξω κλαρίνο, είμαι πιο έτοιμος από ποτέ».

«Το πρόβλημα στο μάτι ήταν δυσκολότερο απ' ό,τι νόμιζα, έκανα δύο χειρουργεία, αλλά δεν έχει επανέλθει πλήρως. Όταν έγινε το συμβάν, ευτυχώς μού είπαν “πρέπει να κοιτάξουμε το μάτι σου, μην το χάσεις και χρειαστεί να βάλεις γυάλινο”. Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν εκείνες τις κρίσιμες στιγμές», προσέθεσε ο Άρης Μουγκοπέτρος.


Άρης Μουγκοπέτρος: "Νιώθω αισιοδοξία ότι με τη βοήθεια του Θεού και του γιατρού μου όλα θα πάνε καλά"

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ανέφερε μετά το χθεσινό χειρουργείο ότι όλα πήγαν καλά, ευχαριστώντας τον γιατρό του, αλλά και όλους εκείνους που του στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης όλο αυτό το διάστημα. «Ένα τεράστιο “ευχαριστώ”! Άφησα το χέρι μου στα καλύτερα χέρια. Νιώθω αισιοδοξία ότι με τη βοήθεια του Θεού και του γιατρού μου όλα θα πάνε καλά. Θέλω να πω επίσης ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ' εσάς για τις υπέροχες ευχές, για όλα αυτά τα όμορφα λόγια και τη μεγάλη αγάπη που μου δείχνετε από την πρώτη στιγμή, μέχρι και τώρα.

Πραγματικά, μου δίνετε μεγάλη δύναμη και θέλω να σας πω, μέσα από την καρδιά μου, όλη αυτή την αγάπη να σας την επιστρέψει ο Θεός –μέσα από την ψυχή μου– διπλή, τριπλή και όσο γίνεται περισσότερη. Να είστε καλά όλοι σας», τόνισε.