Καιρός: Με ζέστη μπαίνει ο Σεπτέμβρης - Ποια θα είναι η πιο "καυτή" μέρα της βδομάδας
Τι επισημαίνει ο Τσατραφύλλιας
Το σύντομο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να εξασθενήσει τις πρώτες ώρες της Κυριακής

Με θερμοκρασίες υψηλότερες από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα μπαίνει αύριο ο Σεπτέμβριος, καθώς το σύντομο κύμα κακοκαιρίας που επηρεάζει από το βράδυ του Σαββάτου (30/8) το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, δημιουργώντας τοπικά προβλήματα, αναμένεται να εξασθενήσει τις πρώτες ώρες της Κυριακής.
Καιρός: Με ζέστη μπαίνει ο Σεπτέμβρης - Ποια θα είναι η πιο "καυτή" μέρα της βδομάδας
Παράλληλα, βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και της Θράκης, ωστόσο ο καιρός θα παρουσιάσει αισθητή βελτίωση από το μεσημέρι και μετά. Όπως ανέφερε ο Μετεωρολόγος Γιώργος Τσατράφυλλιας σε ανάρτηση του, «Ζεστή και σχετικά άνομβρη θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Σε συνδιασμό και με την πιο ζεστή Θάλασσα αυτή την εποχή ,ο καιρός θα είναι ιδανικός για τα τελευταία μπάνια».
Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια:
«Με ζέστη μπαίνει ο Σεπτέμβρης...Του χρόνου πάλι τα σαραντάρια!"
Καλημέρα!
-Ζεστή και σχετικά άνομβρη θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Σε συνδιασμό και με την πιο ζεστή Θάλασσα αυτή την εποχή, ο καιρός θα είναι ιδανικός για τα τελευταία μπάνια!
?Ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί 4-6 βαθμούς πάνω από τα κλιματικά δεδομένα της χώρας.
?Η Τετάρτη 3/9/25 θα είναι η πιο ζεστή ημέρα της εβδομάδας με τον υδράργυρο να φλερτάρει με τους 38 βαθμούς στη Θεσσαλία, τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία και τους 36-37 στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, την Πελοπόννησο και την κεντρική Μακεδονία. Στην Αττική με τους 35-36 βαθμούς και τους 32-33 στη Θεσσαλονίκη.
Καλό μήνα με υγεία».