Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στον Κιάτο, για τον θάνατο της 25χρονης Μαργαρίτας, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα. Σύμφωνα με το Star, πριν από λίγες ημέρες, στις 12 Αυγούστου, η Μαργαρίτα γιόρταζε τα γενέθλιά της με φίλους και συγγενείς. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Διαβάστε: Τροχαίο με Porsche: "Ούτε έτρεχα, ούτε ήμουν μεθυσμένη - Είμαι σε σοκ" - Τι λέει η 45χρονη οδηγός μετά την αποφυλάκισή της


Δείτε φωτογραφίες

troxaio-kiato-nekri-25xroni-genethlia-prin-liges-imeres__2_
troxaio-kiato-nekri-25xroni-genethlia-prin-liges-imeres__3_
troxaio-kiato-nekri-25xroni-genethlia-prin-liges-imeres__1_


«Χάσαμε το χαμογελαστό μας παιδί», ψέλλισε ο θείος της, που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι το κορίτσι τους άφησε την τελευταία του πνοή λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι.

Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στο Κιάτο

Το δυστύχημα σημειώθηκε στον δρόμο Κιάτο – Σούλι, στη θέση Αρκούδα. Στο αγροτικό όχημα επέβαινε ένα ζευγάρι, ηλικίας 70 και 61 ετών. Διασώστες τους απεγκλώβισαν και τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου νοσηλεύονται.

Η νεαρή γυναίκα κινούνταν στο ρεύμα καθόδου, ενώ το ζευγάρι ανέβαινε. Η μοιραία σύγκρουση έγινε σε στροφή και το όχημα που οδηγούσε η Μαργαρίτα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα από σιδερικά.

«Είναι ευθεία αλλά πολύ επικίνδυνος δρόμος, δεν είναι σωστός, δεν είναι για τρέξιμο», είπε κάτοικος της περιοχής, ενώ άλλος μάρτυρας πρόσθεσε: «Ο δρόμος είναι ακατάλληλος… θέλει τεράστια προσοχή. Εδώ οδηγούν σαν τρελοί».


Δείτε φωτογραφίες από το σημείου του τροχαίου δυστυχήματος στο Κιάτο

kiato-troxaio-distixima__2_
kiato-troxaio-distixima__3_
kiato-troxaio-distixima__4_
kiato-troxaio-distixima__5_
kiato-troxaio-distixima__6_
kiato-troxaio-distixima__1_