Θεσσαλονίκη: Νεαροί τα έκαναν "γυαλιά καρφιά" σε σχολείο στη Θέρμη - Έσπασαν θρανία, κλιματιστικά και διαδραστικό πίνακα (Βίντεο)
"Τσάκωσε" τα πρόσωπά τους το κλειστό κύκλωμα καμερών
Χιλιάδες ευρώ ζημιά σε δημοτικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη που βανδαλίστηκε από νεαρούς. Το κλειστό κύκλωμα καμερών που διαθέτει το σχολείο κατέγραψε το πρόσωπο των δραστών

Νεαροί βανδάλισαν δημοτικό σχολείο στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Οι ζημίες που προκλήθηκαν είναι πάρα πολύ μεγάλες και ανέρχονται σε χιλιάδες ευρώ.
"Τσάκωσε" τα πρόσωπά τους το κλειστό κύκλωμα καμερών του σχολείου της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, κάμερες κατέγραψαν τα πρόσωπα των δραστών, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι ανήλικοι. Οι ασυνείδητοι νεαροί έσπασαν θρανία, κλιματιστικά και τον διαδραστικό πίνακα του σχολείου, ενώ έριξαναν μέσα στις αίθουσες ακόμη και το αλάτι που διέθετε η σχολική για τον χειμώνα.Οι ζημίες που προκλήθηκαν είναι πάρα πολύ μεγάλες και ανέρχονται σε χιλιάδες ευρώ.