Τέμπη: Ένταση στα Προπύλαια, 20 προσαγωγές και δύο συλλήψεις πριν τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα (Βίντεο)
Η ένταση στα Προπύλαια έληξε
Σε εξέλιξη αυτήν την ώρα βρίσκεται η μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για τα Τέμπη

Μικρή ένταση σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (6/9) στα Προπύλαια, στο κέντρο της Αθήνας, με 20 προσαγωγές και δύο συλλήψεις, πριν τη μεγάλη συγκέντρωση για τα Τέμπη που λαμβάνει χώρα στην πλατεία Συντάγματος.
Διαβάστε: Τέμπη: Συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος (Εικόνες & Βίντεο)
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση στα Προπύλαια έληξε, ενώ σε εξέλιξη αυτήν την ώρα βρίσκεται η μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για τα Τέμπη, με αφορμή το κλείσιμο της δικογραφίας για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς της ομάδας Προελέγχων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ πρόκειται για έναν 20χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν πέντε εμπρηστικοί μηχανισμοί, φουλ φέις και γάντια και ένα 17χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε σφυρί έκτακτης ανάγκης λεωφορείου.
Την ίδια ώρα, πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος, όπου αναμένεται να γίνουν ομιλίες για το δυστύχημα των Τεμπών.