Τραγωδία στις Σέρρες: 73χρονος εντοπίστηκε απανθρακωμένος μετά από φωτιά σε μονοκατοικία
Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα
Έμενε μόνος του και είχε κινητικά προβλήματα. Η φωτιά περιορίστηκε στο κρεβάτι και το κομοδίνο στο δωμάτιο που βρισκόταν, ενώ, δίπλα του είχε μια συσκευή οξυγόνου
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 73χρονος άνδρας στο Άγιο Πνεύμα Σερρών, όταν ξέσπασε φωτιάστη μονοκατοικία όπου διέμενε. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και έσπευσε άμεσα στο σημείο. Κατά την είσοδο των πυροσβεστών στο σπίτι, εντόπισαν τον ηλικιωμένο άνδρα απανθρακωμένο μέσα στο δωμάτιό του.
Σέρρες: Με κινητικά προβλήματα ο 73χρονος που εντοπίστηκε νεκρός μετά από φωτιά στη μονοκατοικία που διέμενε
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η φωτιά περιορίστηκε στο κρεβάτι και το κομοδίνο, ενώ δίπλα στο θύμα βρέθηκε και συσκευή οξυγόνου. Ο 73χρονος διέμενε μόνος του και αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα και διερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών.