Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, όταν 49χρονος άνδρας απείλησε με κυνηγετικό όπλο ομάδα ανηλίκων που έκαναν φασαρία σε πάρκο της περιοχής. Το γεγονός έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες και μετά από αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ο δράστης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Διαβάστε: Εγνατία Οδός: Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες, συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο (Βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί κατάσχεσαν το κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παύλου Μελά εντόπισαν, χθες, Δευτέρα (8/9) το πρωί, τον 49χρονο στο σπίτι του, απ' όπου κατάσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα.

Με το όπλο αυτό, ο ίδιος φαίνεται να προσέγγισε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου τούς ανήλικους, προτάσσοντάς το προς το μέρος τους για εκφοβισμό και ζητώντας να κάνουν ησυχία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα διαβιβαστεί για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.