Δεν έχει τέλος η αιματοχυσία στους δρόμους της Κρήτης. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στις 23:40, μια 19χρονη κοπέλα από την Ουκρανία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), στο ύψος του Κουτουλουφαρίου, στον Δήμο Χερσονήσου.

Διαβάστε: Θλίψη στη Κρήτη: Σπαρακτικές οι εικόνες από τη κηδεία του 17χρονου που σκοτώθηκε στον ΒΟΑΚ - Τραγικές φιγούρες οι γονείς του αδικοχαμένου νέου (Εικόνες)

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, η άτυχη κοπέλα επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ, το οποίο οδηγούσε ένας 21χρονος με κατεύθυνση προς τον Άγιο Νικόλαο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός κινούνταν κανονικά στο ρεύμα του, ενώ οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τις Αρχές.

Η 19χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα και, παρά την άμεση κινητοποίηση των διασωστικών αρχών, υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει μαρτυρία διερχόμενου οδηγού, λίγο πριν από την τραγωδία, ο οποίος την τελευταία στιγμή αντιλήφθηκε την παρουσία της κοπέλας που κινούνταν πεζή στον ΒΟΑΚ και κατάφερε να την αποφύγει. Στον τόπο της φονικής παράσυρσης έσπευσαν άμεσα οι αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, ήταν ήδη πολύ αργά για την παροχή της οποιασδήποτε συνδρομής στη νεαρή αλλοδαπή. Ο 21χρονος οδηγός του ΙΧ συνελήφθη.