Ρόδος: Δεκαεφτά ''φιξάκια'' κοκαΐνης εντοπίστηκαν σε προαύλιο σχολείου
Τι βρήκαν οι Αρχές
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων

Ανησυχία προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Ρόδου ο εντοπισμός ναρκωτικών ουσιών σε σχολική μονάδα του νησιού. Ειδικότερα, βραδινές ώρες του Σαββάτου, 13 Σεπτεμβρίου 2025, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν στον προαύλιο χώρο σχολικής μονάδας 17 «φιξάκια» κοκαΐνης, συνολικού βάρους 90 γραμμαρίων.
Διαβάστε: Ρόδος: "Η κοκαΐνη εξυπηρετούσε αποκλειστικά και μόνο δικές μου ανάγκες", λέει η 28χρονη influencer - Αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους
Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων.
