Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος τεσσάρων παιδιών 9 και 11 ετών κατηγορείται 36χρονος
Αρνείται όλες τις πράξεις
Σύμφωνα με τη καταγγελία, ο 36χρονος φέρεται να ακολούθησε τα παιδιά, τα οποία έπαιζαν σε δημοτικό σχολείο στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Στη σύλληψη ενός 36χρονου προχώρησε η αστυνομία, ύστερα από καταγγελία ότι, παρενόχλησε σεξουαλικά τέσσερα ανήλικα αγόρια, ενώ αυτά έπαιζαν σε δημοτικό σχολείο στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Κυριακής (21/09). Σύμφωνα με τη σοκαριστική καταγγελία, ο κατηγορούμενος, ομογενής από τη Γεωργία, φέρεται να ακολούθησε τα παιδιά, ηλικίας 9 και 11 ετών. Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.
Διαβάστε: Ρέντη: Συνελήφθη 18χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονη
Θεσσαλονίκη: Παραδέχτηκε ότι ήταν μεθυσμένος
Σημειώνεται ότι, όπως φαίνεται ο 36χρονος ήταν υπό την επήρεια μέθης, ενώ μετά τη σύλληψη του, ο ίδιος ομολόγησε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. Ωστόσο, αρνείται τις υπόλοιπες πράξεις και γι' αυτό ζήτησε να συγκεντρωθεί υλικό από κάμερες της περιοχής. Την εκδίκασή τη υπόθεσης ανέλαβε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, επειδή απουσίαζαν οι μάρτυρες του κατηγορητηρίου. Επισημαίνεται ότι, το δικαστήριο αποφάσισε να διατηρήσει την κράτησή του μέχρι να γίνει η δίκη. Την ίδια ώρα, ο 36χρονος ισχυρίστηκε ότι ασκήθηκε βία εναντίον του από γονείς και δια των υπερασπιστών του επιφυλάχθηκε να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του.