Νέα αποκάλυψη στη Βοιωτία: Ο πατέρας της 62χρονης πέθανε στο ίδιο σπίτι - Δεν της άφησε τίποτα από την περιουσία του
Η ιδιόχειρη διαθήκη
Η μητέρα της 62χρονης είχε δικαιώματα επί της περιουσίας -ως σύζυγος- με την κατηγορούμενη να μην έχει κανένα λόγο, καθώς ο πατέρας τα είχε αφήσει όλα στον εγγονό του

Μια νέα ιδιόχειρη διαθήκη που ήρθε στο φως, εγείρει νέα ερωτήματα σχετικά με τις σχέσεις που συντηρούσε με την οικογένεια της η 62χρονη από στη Βοιωτία, η οποία έθαψε τη μητέρα της δίπλα στο σπίτι της. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το Star, ο πατέρας της 62χρονης συντάσσοντας μια ιδιόχειρη διαθήκη λίγες μέρες πριν από το θάνατό του, άφησε όλη της περιουσία του στον εγγονό του, χωρίς να αναφέρεται πουθενά στη κόρη του. Τραγική σύμπτωση αποτελεί το γεγονός ότι και ο πατέρας πέθανε στο σπίτι στο Κλειδί, στις 30 Ιουνίου 2017.
Διαβάστε: Εξελίξεις στο θρίλερ της Βοιωτίας: Αυτοψία εισαγγελέα στον λάκκο όπου έθαψε η 62χρονη τη μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξή της (Βίντεο)
Βοιωτία: Η διαθήκη του πατέρα της 62χρονης
Συγκεκριμένα, ο ίδιος συνέταξε μια διαθήκη στις 8 Ιουνίου 2017 αφήνοντας όλη του την περιουσία στον εγγονό του. Σημειώνεται ότι, ήταν αγρότης, ενώ η διαθήκη αναφέρεται σε τρία χωράφια -τα δύο με ελιές- με το μεγαλύτερο να είναι 13 στρέμματα, όπως αναφέρει το Star. Επισημαίνεται ότι, και η μητέρα της 62χρονης είχε δικαιώματα επί της περιουσίας -ως σύζυγος- με την κατηγορούμενη να μην έχει κανένα λόγο. Τονίζεται ότι, οι Αρχές θα διερευνήσουν όλα τα στοιχεία, καθώς οι συμπτώσεις «μαζεύονται».