Τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης 01/10 στο Δερβένι, στη Θεσσαλονίκη, όταν οδηγός νταλίκας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου. Το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε κολώνα, όπου και ακινητοποιήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες του emakedonia.gr, ευτυχώς δεν υπήρξε ευτυχώς κανένας τραυματισμός.

Διαβάστε: Live η κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό "κομφούζιο" στην Αττική λόγω 24ωρης απεργίας - Στο "κόκκινο" Κηφισός και Λεωφόρος Αθηνών


Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Κλειστό το ρεύμα καθόδου 

Η κυκλοφορία στο ρεύμα καθόδου προς Θεσσαλονίκη έχει διακοπεί, με τις Αρχές να προχωρούν σε εκτροπές της κυκλοφορίας προς εναλλακτικές διαδρομές. Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία της Οδικής Βοήθειας που επιχειρούν την απομάκρυνση της νταλίκας από το οδόστρωμα, ενώ η Τροχαία ρυθμίζει την κυκλοφορία και διερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς που κινούνται στην ευρύτερη περιοχή να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή, καθώς το οδόστρωμα παραμένει ιδιαίτερα ολισθηρό.