Τρόμος για νεαρή κοπέλα στη Θεσσαλονίκη: Την παρενόχλησε επιδειξίας μπροστά σε σχολείο
Φόβος και τρόμος για γυναίκες
Ο φόβος και ο τρόμος γυναικών στη Θεσσαλονίκη έχει γίνει ένας επιδειξίας, ο οποίος πλησιάζει γυναίκες και τις παρενοχλεί.

Αίσθηση προκαλεί καταγγελία για επιδειξία στη Θεσσαλονίκη ο οποίος πλησιάζει γυναίκες και τις παρενοχλεί. Όπως ανέφερε 32χρονη στην εκπομπή του Mega «Εξελίξεις Τώρα», στις 30 Σεπτεμβρίου το πρωί ο επιδειξίας την πλησίασε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Η 32χρονη όπως κάθε πρωί έχει βγάλει βόλτα τα δύο της σκυλιά, λίγο πριν ξεκινήσει για την δουλειά της. Έξω από το 5ο λύκειο Θεσσαλονίκης, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής, ό άνδρας που φαίνεται στο βίντεο, την πλησιάζει και κατεβάζει το παντελόνι του.
Τότε, όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο επιδειξίας προχώρησε σε ασελγή πράξη. «Ήμουν σοκαρισμένη. Προς το τέλος αποφάσισα να βγάλω το κινητό και να τον τραβήξω, ανέβασε το φερμουάρ και συνέχισε να περπατάει κανονικά. Σε όλη αυτή τη διάρκεια με κοιτούσε, είδε ότι είχα βγάλει το κινητό δηλαδή και τον τραβούσα, δεν είχαμε πάνω από δέκα μέτρα απόσταση, αλλά δεν έμοιαζε να έχει ενοχληθεί».
Επιδειξίας στη Θεσσαλονίκη: Kατάλαβα ότι κατέβασε το φερμουάρ»
«Μπροστά στο σχολείο στεκόταν αυτός. Με κοιτούσε πολύ έντονα, όση ώρα εμείς προχωρούσαμε στο πεζοδρόμιο. Φυσικά δεν πλησίασε γιατί εγώ έχω δύο μεγάλα σκυλιά και κάποια στιγμή που εμείς ήμασταν μέσα στο παρτέρι και προχωρούσαμε ήρθε και αυτός προς τα εκεί, αλλά όχι πολύ κοντά και κάποια στιγμή τον είδα να κάνει κάποια κίνηση στο παντελόνι του, κατάλαβα ότι κατέβασε το φερμουάρ», ανέφερε η 32χρονη.Τότε, όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο επιδειξίας προχώρησε σε ασελγή πράξη. «Ήμουν σοκαρισμένη. Προς το τέλος αποφάσισα να βγάλω το κινητό και να τον τραβήξω, ανέβασε το φερμουάρ και συνέχισε να περπατάει κανονικά. Σε όλη αυτή τη διάρκεια με κοιτούσε, είδε ότι είχα βγάλει το κινητό δηλαδή και τον τραβούσα, δεν είχαμε πάνω από δέκα μέτρα απόσταση, αλλά δεν έμοιαζε να έχει ενοχληθεί».