Ο Στέλιος Σούρλας, δικηγόρος των οικογενειών όσων έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ανέφερε: «Εκτιμώ πως όλοι οι συγγενείς των θυμάτων θα αιτηθούν εκταφή». Ειδικότερα, ο ίδιος, μιλώντας στο Mega, απηύθυνε έκκληση σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να αιτηθούν κάτι τέτοιο να απευθυνθούν στο Εφετείο της Λάρισας και πρόσθεσε πως το αίτημά τους θα γίνει δεκτό. Αξίζει να σημειωθεί πως η εισαγγελία Λάρισας αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινώσει ότι εκτός από ταυτοποίηση DNA θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του γιου του Πάνου Ρούτσι, Ντένις, που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Διαβάστε: Τέμπη: Η Μαρία Καρυστιανού έκανε νέο αίτημα εκταφής για την κόρη της (Βίντεο)

Και όλα αυτά την ώρα που ο Πάνος Ρούτσι διανύει την 22η ημέρα απεργίας πείνας, ζητώντας κατά την εκταφή της σορού του παιδιού του να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις.


Τέμπη: Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα γίνουν όπως προβλέπει ο νόμος

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τοξικολογικές εξετάσεις θα γίνουν όπως προβλέπει ο νόμος, με ορισμό πραγματογνωμόνων από την πλευρά της εισαγγελίας, ενώ οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών θα μπορούν να διορίσουν δικούς τους τεχνικούς συμβούλους για την παρακολούθηση της διαδικασίας και εξαγωγής συμπερασμάτων.