Υπέκυψε στα τραύματά του 40χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στο σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (8/10) στην Κύμη Ευβοίας. Ο άντρας φέρεται, με βάση το ρεπορτάζ του evima.gr, να έλκυε την καταγωγή του από την Αμάρυνθο. Ακόμα τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά από τη σύγκρουση που έγινε στη Λαμπούσα του δήμου Κύμης-Αλιβερίου και το δρόμο που οδηγεί στο Αυλωνάρι. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, τόσο από την Κύμη όσο και από το Αλιβέρι. 

Διαβάστε: Τροχαίο ατύχημα στην Πάτρα: Αυτοκίνητο αναποδογύρισε, εγκλωβίστηκε μέσα η οδηγός (Εικόνες)

Το ίδιο συνέβη και με αστυνομικούς από την Κύμη, οι οποίοι εξέταζαν τα αίτια του τροχαίου. Μάλιστα, εξαιτίας του ότι το τροχαίο έγινε σε κεντρικό δρόμο, επιβαλλόταν ρύθμιση της κυκλοφορίας. Από το τροχαίο φέρεται να εγκλωβίστηκαν μέσα στο ένα από τα δύο οχήματα, που καταστράφηκαν, τρεις άνθρωποι. 

Eύβοια: Κρίσιμη η κατάσταση του ενός από τους πέντε τραυματίες από τη σύγκρουση

Πληροφορίες του parapolitika.gr και του Βασίλη Βενιζέλου έκαναν αρχικά λόγο για πέντε τραυματίες. Είχαν διακομιστεί και οι 5 στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου με πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, για σταθεροποίηση της κατάστασής τους και στη συνέχεια είχε προγραμματιστεί να μετακομισθούν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Με βάση την τελευταία ενημέρωση, πάντως, ακόμα ένας των τραυματιών είναι σε κρίσιμη κατάσταση. 

Τοπικά Μέσα, από τη μεριά τους, κάνουν λόγο για περισσότερους χτυπημένους ανθρώπους από το δυστύχημα. 



Δείτε εικόνες από το σοβαρό τροχαίο


kymi-troxaio__1_
kymi-troxaio__2_
kymi-troxaio__3_
kymi-troxaio__4_