Αποκάλυψη στη Φοινικούντα: Ο "ξανθός εκτελεστής" με τη μηχανή είχε ξαναχτυπήσει - Ο ίδιος πίσω από το διπλό φονικό και τον πυροβολισμό με αεροβόλο (Βίντεο)
Νέες αποκαλύψεις
Ο νεαρός που πυροβόλησε πριν από έναν μήνα με αεροβόλο τον ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, είναι ο ίδιος που εκτέλεσε εν ψυχρώ τα δύο θύματα πριν από τρεις ημέρες

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα Μεσσηνίας, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας δείχνουν ότι ο νεαρός που πυροβόλησε πριν από έναν μήνα με αεροβόλο τον ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, είναι ο ίδιος που εκτέλεσε εν ψυχρώ τα δύο θύματα πριν από τρεις ημέρες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, ο σωματότυπος και οι κινήσεις του δράστη παραπέμπουν στο ίδιο άτομο. Ό,τι δεν ολοκλήρωσε τότε με το αεροβόλο, το έκανε τώρα με πραγματικά πυρά, σκοτώνοντας όχι μόνο τον ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, αλλά και τον επιστάτη του.
Διαβάστε: Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Βίντεο-ντοκουμέντο από την πορεία του δράστη μετά τη δολοφονία - "Είδα το πτώμα του επιστάτη μπρούμυτα στη ρεσεψιόν", λέει αυτόπτης μάρτυρας (Βίντεο)
Φοινικούντα: Αστόχησε στον ανιψιό και η σφαίρα καρφώθηκε σε τροχόσπιτο
Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης στόχευσε και τον ανιψιό του θύματος, όμως αστόχησε, με τη σφαίρα να καταλήγει σε τροχόσπιτο του κάμπινγκ.
Από τη στιγμή που ο νεαρός ξανθός άνδρας διέφυγε με τη μοτοσικλέτα του, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν έχουν σταματήσει να συλλέγουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή του.
Φοινικούντα: Έρευνες και στη διαθήκη του θύματος
Τα κινητά τηλέφωνα και το λάπτοπ των θυμάτων έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ παράλληλα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κώστα Γκελντή, αύριο αναμένεται να ανοίξει η διαθήκη του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε αλλάξει τη διαθήκη του λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία, καθώς διέθετε σημαντική ακίνητη περιουσία.
Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με το οικονομικό κίνητρο να θεωρείται πλέον κεντρικό στοιχείο στην υπόθεση.