Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ομαδικός βιασμός 6χρονου από τρεις Αφγανούς σε κέντρο φιλοξενίας - Ο ένας τον είχε ακινητοποιήσει
Σοκάρουν τα νέα στοιχεία
Ο ένας εκ των τριών Αφγανών φέρεται να είχε ακινητοποιήσει τον 6χρονο σε δομή φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει μια υπόθεση ομαδικού βιασμού που έλαβε χώρα σε βάρος 6χρονου σε δομή φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό ασκήθηκε στους δύο συλληφθέντες για τη σεξουαλική κακοποίηση του 6χρονου στη δομή φιλοξενίας αιτούντων άσυλο στο Βαγιοχώρι, στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο τρίτος κατηγορείται για συνέργεια στην πράξη αυτή, καθώς φέρεται να κρατούσε ακίνητο το παιδί για να ασελγούν σε βάρος τους οι άλλοι δύο.
Διαβάστε: Εφιάλτης στη Θεσσαλονίκη: 6χρονος κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τρεις ενήλικες σε δομή φιλοξενίας
Οι τρεις Αφγανοί ηλικίας 19, 25 και 22 ετών οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 10/10 στην εισαγγελέα και μετά την κακουργηματική δίωξη που τους ασκήθηκε, παραπέμφθηκαν σε ανακριτή. Μέχρι την απολογία τους θα παραμείνουν κρατούμενοι. Πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί διαμένει στη δομή με τη μητέρα του, η οποία φέρεται να ήταν αυτή που ενημέρωσε τις Αρχές.
Διαβάστε: Εφιάλτης στη Θεσσαλονίκη: 6χρονος κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τρεις ενήλικες σε δομή φιλοξενίας