Τραγωδία έλαβε χώρα στη Σαντορίνη, όπου ένα 4χρονο παιδί βρήκε τραγικό θάνατο σε πισίνα ξενοδοχείου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το 4χρονο παιδί ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του -που είναι τουρίστες από την Ινδία- έπεσε στην πισίνα και πνίγηκε.

Διαβάστε: Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Η διαδρομή του δράστη που εξετάζεται και η διαθήκη που αποτελεί "κλειδί" για την υπόθεση (Εικόνες & βίντεο)


Σαντορίνη: Τιτάνια η μάχη των γιατρών να κρατήσουν στη ζωή το 4χρονο παιδί

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σαντορίνης και ξεκίνησε τιτάνια μάχη για να το επαναφέρουν στη ζωή. Οι γιατροί προσπάθησαν να το σώσουν, αλλά μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις, αποδείχθηκε πως είναι πολύ αργά. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα στην πισίνα, διερευνώνται από τις αρχές.