Θεσσαλονίκη: Ταξί παρέσυρε μοτοσικλέτα με αστυνομικούς - Τραυματίστηκε ανθυπαστυνόμος
Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στα κάτω άκρα
Τραυματισμός αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη μετά από τροχαίο με ταξί που εγκατέλειψε το σημείο

Αστυνομικός τραυματίστηκε το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, όταν μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε μαζί με τον αστυνομικό διευθυντή συγκρούστηκε με ταξί.
Διαβάστε: Αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Μαχαιρώθηκε 22χρονος σε επίθεση από τρία άτομα
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Ηρακλής, τη στιγμή που είχαν ολοκληρωθεί τα μέτρα ασφαλείας και ο ταξίαρχος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης μαζί με τον ανθυπαστυνόμο του επέστρεφαν με υπηρεσιακή μοτοσικλέτα προς το Αστυνομικό Μέγαρο. Όταν έφτασαν στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, ένα ταξί που είχε μπει σχεδόν στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με τη μηχανή τους, προκαλώντας την πτώση της και τη σύγκρουσή της με διερχόμενο αυτοκίνητο.
Ο ταξίαρχος πρόλαβε να πηδήξει από τη μοτοσικλέτα και τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ ο οδηγός της, ανθυπαστυνόμος, υπέστη σοβαρότερα τραύματα στα κάτω άκρα και μεταφέρθηκε μαζί με τον προϊστάμενό του στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Ο οδηγός του ταξί εγκατέλειψε το σημείο, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία, η οποία αναζητά όχημα με χτυπημένο προφυλακτήρα στη δεξιά πλευρά.
Διαβάστε: Αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Μαχαιρώθηκε 22χρονος σε επίθεση από τρία άτομα
Θεσσαλονίκη: To ταξί πέρασε στο αντίθετο ρεύμα
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Ηρακλής, τη στιγμή που είχαν ολοκληρωθεί τα μέτρα ασφαλείας και ο ταξίαρχος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης μαζί με τον ανθυπαστυνόμο του επέστρεφαν με υπηρεσιακή μοτοσικλέτα προς το Αστυνομικό Μέγαρο. Όταν έφτασαν στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, ένα ταξί που είχε μπει σχεδόν στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με τη μηχανή τους, προκαλώντας την πτώση της και τη σύγκρουσή της με διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο ταξίαρχος πρόλαβε να πηδήξει από τη μοτοσικλέτα και τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ ο οδηγός της, ανθυπαστυνόμος, υπέστη σοβαρότερα τραύματα στα κάτω άκρα και μεταφέρθηκε μαζί με τον προϊστάμενό του στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Ο οδηγός του ταξί εγκατέλειψε το σημείο, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία, η οποία αναζητά όχημα με χτυπημένο προφυλακτήρα στη δεξιά πλευρά.