Τον φερόμενο δολοφόνο του εγκλήματος στο κάμπινγκ της Φοινικούντας αναγνώρισε, κατά πληροφορίες, ο ανιψιός του ιδιοκτήτη, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας. Ο ανιψιός του 68χρονου πέρασε τις πόρτες της ΓΑΔΑ το απόγευμα της Τρίτης, προκειμένου να γίνει η αναγνώριση των δύο 22χρονων που βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Ο ανιψιός, σύμφωνα με πληροφορίες, αναγνώρισε τον φυσικό αυτουργό, όχι όμως τον συνεργό του, αν και τον γνώριζε και του είχε παράσχει δωρεάν διαμονή στο κάμπινγκ το καλοκαίρι του 2022.

Διαβάστε: Φοινικούντα: Ισχυρισμός σοκ από τον συνεργό ότι έπεσε "θύμα βιασμού" από τον συνιδιοκτήτη του κάμπινγκ - Αυτό είναι το σπίτι του 22χρονου στην Καλλιθέα

Διπλό έγκλημα στη Φοινικούντα: Ο φερόμενος ως φυσικός αυτουργός αρνείται ότι το έπραξε

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προφορικά ο φερόμενος ως φυσικός αυτουργός αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή και τα «ρίχνει» στον άλλον. Το ίδιο υποστηρίζει και ο 22χρονος που παρουσιάστηκε αυτοβούλως το μεσημέρι στις Αρχές. Η μεταγωγή των δύο 22χρονων στην Καλαμάτα αναμένεται μέσα στη νύχτα. Ο ανιψιός του ιδιοκτήτη, από την άλλη, θα επιστρέψει και αυτός στην Καλαμάτα. Κατά πληροφορίες, οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα από όλες τις άρσεις επικοινωνιών και ενδεχομένως να τον καλέσουν να ξαναδώσει κατάθεση, προκειμένου να εξηγήσει ενδεχόμενη επικοινωνία με τον 22χρονο που παραδόθηκε.

Φοινικούντα: Η εμπλοκή τρίτου προσώπου και το τηλεφώνημα λίγο πριν από τη δολοφονία

Στο κάδρο των Αρχών βρίσκεται ένα τηλεφώνημα που έγινε λίγα λεπτά πριν από τη διπλή δολοφονία. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για ένα τρίτο πρόσωπο, άλλο από τους δύο 22χρονους, που φέρεται να επικοινώνησε με κάποιον που ήταν μέσα στο κάμπινγκ.