Απίστευτο τροχαίο στην Κηφισίας: Oδηγός ΙΧ "καρφώθηκε" σε τζαμαρία καταστήματος ΕΛΤΑ - "Η πέμπτη φορά σε 3 χρόνια" (Βίντεο)
Τι δήλωσε η ιδιοκτήτρια των ΕΛΤΑ
Οδηγός αυτοκινήτου, το οποίο κινούνταν με υψηλή ταχύτητα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και έπεσε με δύναμη πάνω στο κατάστημα ΕΛΤΑ στην Κηφισίας

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/10) στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Αμαρουσίου όταν αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στην τζαμαρία καταστήματος ΕΛΤΑ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ACTION24, το περιστατικό σημειώθηκε στις 4:10, όταν ο νεαρός οδηγός ενός κόκκινου αυτοκινήτου, το οποίο κινούνταν με υψηλή ταχύτητα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και έπεσε με δύναμη πάνω στο κατάστημα.
Τροχαίο στην Κηφισίας: Oδηγός ΙΧ "καρφώθηκε" σε τζαμαρία καταστήματος ΕΛΤΑ
Από τη σφοδρή σύγκρουση προκλήθηκαν φθορές στην πρόσοψη των ΕΛΤΑ -έπεσαν τζάμια και κομμάτια από τον τοίχο- ενώ το πίσω του αυτοκινήτου καταστράφηκε ολοσχερώς. Ο οδηγός του οχήματος υπεβλήθη σε εξετάσεις, και όπως φάνηκε, είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια.
Είναι η πέμπτη φορά που "πέφτει" ΙΧ
Η ιδιοκτήτρια του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION24 σχετικά με το τροχαίο και τόνισε ότι είναι η πέμπτη φορά που πέφτουν με το όχημα πάνω στην πρόσοψη του καταστήματός της. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι η πέμπτη φορά που πέφτει αυτοκίνητο και γίνεται ολοσχερής καταστροφή στο κατάστημα μέσα σε τρία χρόνια, ενώ άλλες πέντε φορές έχουν πέσει σε διπλανά καταστήματα, πάλι μεθυσμένοι, από τις 2 μέχρι τις 4 η ώρα τα ξημερώματα».
Καταλήγοντας πρόσθεσε: «Έχουμε ζητήσει από τον Δήμο επανειλημμένως να βάλουμε κάγκελα, αλλά το έχουν αρνηθεί με το πρόσχημα ότι αν πέσει και σκοτωθεί κάποιος, θα πρέπει να δώσει αποζημίωση ο δήμος. Μας είχαν πει τον Αύγουστο ότι αν ξαναγίνει ατύχημα θα μας βάλουν κάγκελα. Θα πάμε πάλι αύριο μία ομάδα καταστηματαρχών έτσι ώστε να το ζητήσουμε εκ νέου από τον Δήμο». Όπως επεσήμανε, ακόμη δεν έχει αποζημιωθεί από προηγούμενες φορές, που ΙΧ έπεσε πάνω στο κατάστημά της.