Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: "Είπε στην ανάκριση πού παρέδωσε το σκούτερ", λέει ο δικηγόρος του 22χρονου φερόμενου εκτελεστή
Συνεχίζονται οι έρευνες
"Ο εντολέας μου έχει πει από την αρχή στην διωκτική Αρχή ότι δεν είχε επισκεφθεί ποτέ ξανά την Φοινικούντα", λέει ο δικηγόρος του 22χρονου φερόμενου ως δράστη
Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για να πέσει "φως" στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας σε κάμπινγκ της Φοινικούντας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ενδιαφέρον παρουσιάζει το σκούτερ με το οποίο γύρισε στην Αθήνα ο φερόμενος εκτελεστής και το οποίο οι Αρχές εκτιμούν ότι το έδωσε στους δύο συλληφθέντες άτομο, το οποίο γνώριζαν και οι δύο 22χρονοι κατηγορούμενοι.
Διαβάστε: Μπαλάσκας για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα: "Ο 68χρονος έτρεφε ένα άπληστο φίδι στον κόρφο του"
Ο δικηγόρος του προσώπου που φέρεται μέχρι στιγμής να έχει πυροβολήσει και σκοτώσει τον 68χρονο ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και τον 62χρονο επιστάτη μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, όπου ανέφερε σχετικά με το σκούτερ: «Έχει δώσει εξηγήσεις στην κυρία ανακρίτρια και έχει αναφέρει ότι το έχει παραδώσει. Δεν το κατείχε ο ίδιος από ένα χρονικό σημείο και μετά, αυτό νομίζω το γνωρίζει και η αστυνομία. Το πού το παρέδωσε το είπε στην ανάκριση».
«Όταν δεν γνωρίζει ότι υπάρχει όπλο στην υπόθεση τι να πει; Υπάρχουν σημεία της υπόθεσης αυτής που αφορούν σε κοινή γνώση των δύο και υπάρχουν και σημεία που γνωρίζει μόνο ο ένας. Ο έτερος κατηγορούμενος εντόπισε τον εντολέα μου, ο έτερος κατηγορούμενος εμπιστεύτηκε κάτι στον εντολέα μου. Ο εντολέας μου έχει πει από την αρχή στην διωκτική Αρχή ότι δεν είχε επισκεφθεί ποτέ ξανά την Φοινικούντα».
«Ο δικός μου εντολέας αρνείται ότι έχει επικοινωνήσει με οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον συγκατηγορούμενο του», κατέληξε ο δικηγόρος.
Διαβάστε: Μπαλάσκας για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα: "Ο 68χρονος έτρεφε ένα άπληστο φίδι στον κόρφο του"
Φοινικούντα: "Υπάρχουν σημεία που αφορούν σε κοινή γνώση των δύο και υπάρχουν και σημεία που γνωρίζει μόνο ο ένας"
Ο δικηγόρος του προσώπου που φέρεται μέχρι στιγμής να έχει πυροβολήσει και σκοτώσει τον 68χρονο ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και τον 62χρονο επιστάτη μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, όπου ανέφερε σχετικά με το σκούτερ: «Έχει δώσει εξηγήσεις στην κυρία ανακρίτρια και έχει αναφέρει ότι το έχει παραδώσει. Δεν το κατείχε ο ίδιος από ένα χρονικό σημείο και μετά, αυτό νομίζω το γνωρίζει και η αστυνομία. Το πού το παρέδωσε το είπε στην ανάκριση».«Όταν δεν γνωρίζει ότι υπάρχει όπλο στην υπόθεση τι να πει; Υπάρχουν σημεία της υπόθεσης αυτής που αφορούν σε κοινή γνώση των δύο και υπάρχουν και σημεία που γνωρίζει μόνο ο ένας. Ο έτερος κατηγορούμενος εντόπισε τον εντολέα μου, ο έτερος κατηγορούμενος εμπιστεύτηκε κάτι στον εντολέα μου. Ο εντολέας μου έχει πει από την αρχή στην διωκτική Αρχή ότι δεν είχε επισκεφθεί ποτέ ξανά την Φοινικούντα».
«Ο δικός μου εντολέας αρνείται ότι έχει επικοινωνήσει με οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον συγκατηγορούμενο του», κατέληξε ο δικηγόρος.
En