Γκάζι: Σφραγίστηκε το κλαμπ μετά τον θάνατο της 16χρονης (Εικόνες & Βίντεο)
Ραγδαίες εξελίξεις
Συνεργείο του δήμου Αθηναίων έβαλε λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο στην οδό Δεκελεών στο Γκάζι
Σφραγίστηκε τελικά το κλαμπ στο Γκάζι έξω από το οποίο έχασε την ζωή της η 16χρονη. Λίγο νωρίτερα με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας είχε ανακοινώσει ότι έδωσε εντολή προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος.
Σημειώνεται ότι αρχικά η Δημοτική Αστυνομία επικόλλησε την σχετική απόφαση και στη συνέχεια συνεργείο του Δήμου Αθηναίων της αρμόδιας υπηρεσίας σφράγισε την κεντρική είσοδο του νυχτερινού καταστήματος.
Συγκεκριμένα ο κ. Δούκας με ανάρτησή του είχε αναφέρει: «Έδωσα εντολή να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος για το bar που σέρβιρε παρανόμως ποτά σε ανήλικη με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα». Ο Χάρης Δούκας υπογράμμισε πως για τη σημερινή δημοτική αρχή του Δήμου Αθηναίων η υπεράσπιση της ασφάλειας των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων παιδιών είναι αδιαπραγμάτευτη. «Ελπίζω ότι οι αρμόδιες αρχές, αντιλαμβανόμενες τη σοβαρότητα του προβλήματος, θα πράξουν ανάλογα», πρόσθεσε.
Γκάζι: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον τραγικό θάνατο της 16χρονης
Παράλληλα, η Αστυνομία εντατικοποιεί τις έρευνες για τον τραγικό θάνατο της 16χρονης στο Γκάζι, για τον οποίο η νεκροτομή αποκάλυψε ως αιτία το πνευμονικό οίδημα. Οι οριστικές απαντήσεις για τις συνθήκες του θανάτου αναμένονται από τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα ολοκληρωθούν εντός του επόμενου μήνα.
En