Μοσχάτο: Χειροπέδες σε έξι ανήλικους που ξυλοκόπησαν 13χρονο
Τι συνέβη
Συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας τους
Έξι ανήλικοι ηλικίας 14 και 15 ετών συνελήφθησαν, καθώς επιτέθηκαν σε 13χρονο με γροθιές και κλωτσιές σε πάρκο στην περιοχή του Μοσχάτου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες σε βάρος αδύναμου ατόμου κατά συναυτουργία, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα 9 ανήλικοι. Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες του Σαββάτου (25/10), οι 6 κατηγορούμενοι, μαζί με άλλους 9 συνομηλίκους τους προσέγγισαν τον 13χρονο σε πάρκο στην περιοχή του Μοσχάτου και αφού τον έριξαν στο έδαφος, του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές σε διάφορα σημεία του σώματός του, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν σωματικές βλάβες.
Στη συνέχεια, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μοσχάτου – Ταύρου, μετά από προανάκριση, ταυτοποίησαν τους 6 κατηγορούμενους και τους συνέλαβαν, απογευματινές ώρες της Κυριακής (26/10), στην περιοχή του Μοσχάτου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας τους. Ενδεικτικό της θρασύτητας που επέδειξαν οι κατηγορούμενοι, αποτελεί το γεγονός πως μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης σε βάρος του 13χρονου, ένας εκ των δραστών τον πλησίασε και τον χαστούκισε στο πρόσωπο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Στη συνέχεια, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μοσχάτου – Ταύρου, μετά από προανάκριση, ταυτοποίησαν τους 6 κατηγορούμενους και τους συνέλαβαν, απογευματινές ώρες της Κυριακής (26/10), στην περιοχή του Μοσχάτου.
Μοσχάτο: Συνελήφθησαν και οι γονείς των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους
Αξίζει να σημειωθεί ότι συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας τους. Ενδεικτικό της θρασύτητας που επέδειξαν οι κατηγορούμενοι, αποτελεί το γεγονός πως μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης σε βάρος του 13χρονου, ένας εκ των δραστών τον πλησίασε και τον χαστούκισε στο πρόσωπο.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
En