Οριοθετήθηκε η φωτιά, που ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/10) σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Νέο Σούλι Σερρών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 4:30 π.μ. στον εξωτερικό χώρο της Μονάδας Ανακύκλωσης Νιζάμη και στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ συνδράμουν και μηχανήματα του Δήμου Εμμανουήλ Παπά Σερρών, προκειμένου η φωτιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.


Οριοθετήθηκε η μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στις Σέρρες

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα aveserres.gr, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε εξωτερικό χώρο με εύφλεκτα υλικά, προκαλώντας πυκνό καπνό, που έγινε ορατός από μεγάλη απόσταση. Με βάση το ρεπορτάζ του ertnews στη μάχη με τις φλόγες έσπευσαν 20 άνδρες, με 5 οχήματα και κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά, ώστε να μην επεκταθεί στο εργοστάσιο ανακύκλωσης, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Παρά το γεγονός ότι 
η φωτιά έχει οριοθετηθεί, στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς η καύσιμη ύλη, που υπάρχει στον αύλειο χώρο του εργοστασίου δυσχεραίνει την επιχείρηση κατάσβεσης. Η περιοχή δεν είναι κατοικημένη, ωστόσο το μέγεθος της φωτιάς ήταν μεγάλο. Ευτυχώς δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

serres-fotia-ergostasio-anakiklosis1
serres-fotia-ergostasio-anakiklosis2
serres-fotia-ergostasio-anakiklosis3
serres-fotia-ergostasio-anakiklosis4
serres-fotia-ergostasio-anakiklosis5