Σοβαρά τραύματα φέρει άνδρας ύστερα από επίθεση Ροτβάιλερ στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε το σκυλί. Το άγριο περιστατικό συνέβη περίπου στις 14:00 έξω από καφετέρια της Καλαμάτας. Μία γυναίκα τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και ενημέρωσε για την επίθεση του σκύλου, ράτσας Ροτβάιλερ, σε άνδρα. Αμέσως κλήθηκαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο.

Επίθεση από Ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: To χρονικό του συμβάντος

Γείτονες ειδοποίησαν τις Αρχές από τις φωνές που άκουσαν και μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν. Προσπαθώντας να διώξουν τον σκύλο, δεν τα κατάφεραν και τότε ο άνδρας άρχισε να παρακαλεί να σκοτώσουν το ζώο. Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, τότε ένας αστυνομικός τράβηξε το πιστόλι του και σκότωσε το Ροτβάιλερ. Ο 76χρονος νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και φέρει πολλά τραύματα, ενώ είναι αμφίβολο αν θα σωθεί το χέρι του. 

Tο σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση

Το βίντεο που δείχνει την επίθεση του ροτβάιλερ στον 76χρονο ιδιοκτήτη του προκαλεί σοκ. Καταγράφει τη στιγμή που το ζώο επιτίθεται με ιδιαίτερη αγριότητα. Στο βίντεο φαίνεται ο σκύλος να ρίχνει τον άνθρωπο κάτω και να τον δαγκώνει επανειλημμένα με μανία.