Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (2/11) στη Λοκρίδα, στο νομό Φθιώτιδας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε όταν δύο άνδρες φίλοι, ηλικίας 25 και 28 ετών, έφυγαν από την Τραγάνα, για να διασκεδάσουν σε ένα bar στην Αταλάντη και έπεσαν με το αυτοκίνητο σε κτήμα με ελαιόδεντρα.

Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς στη Λοκρίδα: Αυτοκίνητο "καρφώθηκε" σε ελιά 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ξημερώματα οι δύο άντρες κινήθηκαν με το αυτοκίνητο στον επαρχιακό δρόμο από Αταλάντη προς Σκάλα, που οδηγεί στην παραλία της περιοχής. Ξαφνικά, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στην ελιά, με αποτέλεσμα οι δυο φίλοι να χάσουν τη ζωή τους επί τόπου.

thanatiforo-troxaio-lokrida1
thanatiforo-troxaio-lokrida2

Σύμφωνα με όσα δήλωσε διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport, το αυτοκίνητο των δύο παιδιών φέρεται να «απογειώθηκε» και να «καρφώθηκε» πάνω στη διχάλα του δέντρου.

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τα αίτια του νέου θανατηφόρου τροχαίου και την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του διπλού θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το ΑΤ Αταλάντης, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας
νεκροτομής.