Μετά την εκδήλωση για τους Αμερικανούς πεζοναύτες, όπου έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην Αθήνα, η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, βρέθηκε στο Κέντρο Αθηνών. Οι προσκλήσεις για το πάρτι καλωσορίσματος της Κίμπερλι Γκιλφόιλ είχαν σταλεί εδώ και αρκετές ημέρες από την πρεσβεία, με οικοδεσπότη τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Διαβάστε: "Γεια σας, Ελλάδα! Τι απίστευτη τιμή!": Το πρώτο μήνυμα της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στα ελληνικά μετά την άφιξή της στην Αθήνα (Εικόνες & Βίντεο)


Με τη γαλανόλευκη και την αστερόεσσα σημαία η υποδοχή της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - "Καλωσήρθες"

Μια εντυπωσιακή σκηνή με φόντο τη γαλανόλευκη και την αστερόεσσα σημαία έγινε η υποδοχή της νέας πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, στο Κέντρο Αθηνών με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Το πρόσωπο της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ δεσπόζε πάνω στη γιγαντοοθόνη, πλάι στα εμβλήματα των δύο εθνών, ενώ η λέξη «WELCOME» που σημαίνει «Καλωσήρθες» φώτιζε το σκηνικό, αποτυπώνοντας το θερμό καλωσόρισμα της Αθήνας στη νέα εκπρόσωπο των Ηνωμένων Πολιτειών. Μάλιστα, το όνομα της πρέσβεως των ΗΠΑ στην Ελλάδα Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ήταν γραμμένο με μπλε και τον «Καλωσήρθες» με κόκκινο παραπέμποντας στις σημαίες των δύο χωρών και στέλνοντας με ακόμα έναν τρόπο το μήνυμα της ενίσχυσης των ελληνοαμερικανικών σχέσεων. 

gilfoil-argyros10


Θερμά λόγια για την Ελλάδα από την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ εμφανίστηκε λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ και στη σύντομη ομιλία της μίλησε με θερμά λόγια για την Ελλάδα, τονίζοντας «δεν θα σας απογοητεύσω». Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καλωσόρισε την πρέσβη και τραγούδησε μερικές από τις επιτυχίες του με την κ. Γκίλφοϊλ να ακολουθεί τον ρυθμό.Οι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν στο πάρτι καλωσορίσματος είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη διπλωμάτη, η οποία έδειξε ιδιαίτερη προθυμία για επικοινωνία και συνεργασία.


Οι καλεσμένοι της Κίμπερλι Γκιλφόιλ και όλα όσα έγιναν στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ανάμεσα στους πολιτικούς που ήταν καλεσμένοι για να τιμήσουν την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στη βραδιά με τον Αργυρό ήταν η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως, ο πρώην υπουργός Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Κικίλιας, με τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη. Επίσης το «παρών» έδωσε και ο Γιώργος Προκοπίου και η σύζυγός του Αλεξάνδρα, ο Ανδρέας Χατζηγιάννης τέως πρόεδρος την Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών και η σύζυγός του Μαρία, ο Πέτρος Παππάς μαζί με την Έμη Λιβανίου, ο Στέφανος Χανδάκας, CEO του Μητέρα, ο CEO της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου, ο Νίκος Λούλης, πρόεδρος της εταιρείας Μύλοι Λούλη, ο Κωστής Φραγκούλης Πρόεδρος του Διεθνούς Propeller Club of the United States και Διευθύνων Σύμβουλος της Franman, ο Θοδωρής Κυριακού Πρόεδρος Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και ο Ρωμανός Ροδόπουλος αντιπρόεδρος του Μητροπολιτικού Κολεγίου.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο


kimperli-argiros-kentro-athinon__2_
kimperli-argiros-kentro-athinon__1_


kimperli-kentro-athinon-argiros__1_
kimperli-kentro-athinon-argiros__2_
kimperli-kentro-athinon-argiros__3_
kimperli-kentro-athinon-argiros__4_
kimperli-kentro-athinon-argiros__5_
kimperli-kiriakou