Παύλος Ντε Γκρες για Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Δεν την ξέρω, αλλά σίγουρα θα τη γνωρίσω (Βίντεο)
''Της εύχομαι να πάνε όλα καλά''
''Η κυρία έχει έρθει εδώ και νομίζω ότι θα κάνει καλή δουλειά, όπως ελπίζουμε'', είπε ο Παύλος Ντε Γκρες για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Για τη νέα πρέσβη των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, που είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών, μίλησε ο Παύλος Ντε Γκρες, καθώς κλήθηκε να πει τη γνώμη του και μίλησε για εκείνη με τα καλύτερα λόγια. Ειδικότερα, σε δηλώσεις που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης (04.11.2025) στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Παύλος Ντε Γκρες ευχήθηκε δημόσια στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ καλή θητεία.
Διαβάστε: Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Επέδωσε τα διαπιστευτήρια στον Κώστα Τασούλα η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ - "Είναι τόσο ωραίο να βρίσκομαι πάλι στην Ελλάδα" (Εικόνες & Βίντεο)
Παύλος Ντε Γκρες για Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Της εύχομαι να πάνε όλα καλά, όπως πάντα πήγαιναν με όποιον πρέσβη είχαμε από την Αμερική
«Της εύχομαι να πάνε όλα καλά, όπως πάντα πήγαιναν με όποιον πρέσβη είχαμε από την Αμερική και χαίρομαι που έχει φτάσει ήδη επιτέλους και εύχομαι να πάνε πάρα όλα καλά», είπε για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και συνέχισε: «Η κυρία έχει έρθει εδώ και νομίζω ότι θα κάνει καλή δουλειά, όπως ελπίζουμε».
Παράλληλα, ο Παύλος Ντε Γκρες υπογράμμισε ότι δεν γνωρίζονται μέχρι στιγμής, αλλά αυτό θα αλλάξει! «Δεν την ξέρω, αλλά σίγουρα θα τη γνωρίσω», πρόσθεσε.
Σημειώνεται ότι το πρωί της Τρίτης, η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου συνάντησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα.
En