Σκούρτα Βοιωτίας: Σύνδεση με τη δολοφονία στον Επτάλοφο εξετάζουν οι αρχές - Φωτογραφία ντοκουμέντο
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες
Το απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο τυχαία από κυνηγό στα Σκούρτα Βοιωτίας
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την απανθρακωμένη σορό ενός άνδρα, ο οποίος βρέθηκε δεμένος μέσα σε καμένο αυτοκίνητο στο χωριό Σκούρτα Βοιωτίας το απόγευμα της Παρασκευής (7/11).
Διαβάστε: Σκούρτα Βοιωτίας: Δύο μέρες δεμένος πισθάγκωνα μέσα στο αυτοκίνητο ο απανθρακωμένος άνδρας - Τι εξετάζουν οι αρχές (Βίντεο)
Σκούρτα Βοιωτίας: Σύνδεση με τη δολοφονία στον Επτάλοφο εξετάζουν οι αρχές
Την ίδια ώρα, το ΕΡΤnews εξασφάλισε φωτογραφία ντοκουμέντο με το καμένο αυτοκίνητο. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, το τζιπ στα πίσω καθίσματα του οποίου βρέθηκε το απανθρακωμένο πτώμα, έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί τον περασμένο Μάιο από την περιοχή της Γλυφάδας
Ένα από τα σενάρια πού εξετάζει, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την έρευνα, είναι η υπόθεση αυτή να συνδέεται με την δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία, που έγινε το περασμένο Σάββατο (1/11) το βράδυ, στον Επτάλοφο Φωκίδας. Όπως ανέφερε αξιωματικός της αστυνομίας στο Εrtnews, χρονικά συμπίπτουν οι δύο υποθέσεις, ενώ και το modus operandi που ακολούθησαν οι δράστες έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικ.
Οι συμπτώσεις
Μεταξύ άλλων – και στην περίπτωση της Φωκίδας αλλά και της Βοιωτίας, τα δύο αυτοκίνητα ήταν κλεμμένα από την Αττική, οι δράστες είχαν τοποθετήσει πλαστές πινακίδες, ενώ τα έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.
Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το απανθρακωμένο πτώμα, μέσα από έναν κύκλο 14 ατόμων που έχουν εξαφανιστεί μόνο στην Αττική τις τελευταίες 5 ημέρες, και στη συνέχεια διαπιστώσουν ποιοι κρύβονται πίσω από την άγρια δολοφονία.
En