Ένα γκαζάκι που ανεφλέγη, χωρίς όμως να προκαλέσει υλικές ζημιές στην είσοδο των γραφείων της "Ομάδας Αλήθειας" εντόπισαν περίοικοι στην Παλλήνη νωρίτερα σήμερα το πρωί (8/11) και ενημέρωσαν τις αρχές.

Διαβάστε: 
Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Καμένο γκαζάκι έξω από τα γραφεία του site της Ομάδας Αλήθειας

Παλλήνη: Γκαζάκι έξω από τα γραφεία του site "Ομάδα Αλήθειας" - Πού στρέφουν τις έρευνες τους οι αρχές 

Το γκαζάκι σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αστυνομικών, φαίνεται πως ανεφλέγη στο σημείο όπου τοποθετήθηκε, δίπλα δηλαδή από την πόρτα των γραφείων. Η έκρηξη δεν έγινε αντιληπτή από περίοικους κατά την διάρκεια της νύχτας, παρά μόνο σήμερα το πρωί που εντόπισαν το γκαζάκι, κατάλαβαν τι είχε συμβεί.

Αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση αυτοπτών μαρτύρων, ενώ έχουν ήδη συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας σε μία προσπάθεια, να διαπιστώσουν ποιοι μπορεί να εμπλέκονται στην επίθεση. 

Τι προβληματίζει τις αρχές

Το οπτικό υλικό έχει μεταφερθεί στα ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας σε μία προσπάθεια να διαπιστωθεί, εάν ο δράστης ήταν ένας ή παραπάνω άτομα και πώς κινήθηκε τόσο προσεγγίζοντας το σημείο όσο και το δρομολόγιο της διαφυγής του.

Ο τρόπος δράσης παραπέμπει σε χτύπημα αναρχικών ομάδων, ωστόσο το γεγονός πως δεν βρέθηκε μπιτόνι με έφλεκτο υγρό προβληματίζει για το πώς ενεργοποιήθηκε η φωτιά.