Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς άνδρες πέρασαν πριν από λίγη ώρα αστυνομικοί στα Εξάρχεια για κατοχή ναρκωτικών. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του parapolitika.gr πρόκειται για τρεις Έλληνες οι οποίοι κινούνταν κοντά στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων.

Διαβάστε: Εξάρχεια: Άγνωστοι επιτέθηκαν τα ξημερώματα με μολότοφ σε αστυνομικούς - 9 προσαγωγές και 2 συλλήψεις

Κατά την διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ, στην κατοχή των τριών ανδρών εντοπίστηκαν 4,6 γραμ. κάνναβης και 2,1 γραμ. κοκαίνης. Πρόκειται για τα ναρκωτικά στη φωτογραφία που αποκαλύπτουν τα parapolitika.gr.

Εξάρχεια ναρκωτικά


Εξάρχεια: Δεν αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψή τους οι τρεις νεαροί

Οι τρεις άνδρες, δεν προσπάθησαν να αντισταθούν και οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Προς το παρόν, οι συλληφθέντες αρνούνται να πουν από που προμηθεύτηκαν τα ναρκωτικά. Στην περιοχή των Εξαρχείων, οι συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών είναι αρκετά συχνό φαινόμενο με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες τόσο σε αλλοδαπούς όσο και ελληνικής καταγωγής άτομα. Οι έλεγχοι νομιμότητας γίνονται καθημερινά σε ύποπτα πρόσωπα και συχνά, αποδίδουν «καρπούς» όπως τονίζουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που σχεδιάζουν τα μέτρα στην συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας.

Αυτό που αναζητούν στην περίπτωση των τριών ανδρών οι αστυνομικοί είναι εάν προμηθεύτηκαν τα ναρκωτικά από τα Εξάρχεια ή από το Πεδίον του Άρεως, μια περιοχή όπου συχνά διακινητές ναρκωτικών επιλέγουν για τις παράνομες δοσοληψίες τους.