Xάρισε ζωή σε 10 λεπτά: Η 4η μεγάλη αιμοδοσία της ΑΝΑΚΕΜ έρχεται στη Θεσσαλονίκη
Μια πράξη αγάπης που σώζει ζωές
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών της ΑΝΑΚΕΜ διοργανώνει την 4η εθελοντική αιμοδοσία στη Θεσσαλονίκη, στηρίζοντας την Τράπεζα Αίματος και ενισχύοντας την κοινωνική προσφορά
Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2025, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών της ΑΝΑΚΕΜ “Παράθυρο Ζωής” διοργανώνει την 4η εθελοντική αιμοδοσία, από τις 9:00 έως τις 13:00, στα γραφεία της εταιρείας, Γ. Φραντζή 1, Θεσσαλονίκη. Η δράση στηρίζει την Τράπεζα Αίματος της χώρας και συμβάλλει ουσιαστικά στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών.
Η πρωτοβουλία υλοποιείται σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αγ. Παύλος Θεσσαλονίκης και έχει στόχο να ενισχύσει τα αποθέματα αίματος, τα οποία παραμένουν σταθερά σε έλλειψη, αλλά και να ενημερώσει και ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Η αιμοδοσία είναι μια απλή, ανώδυνη και απολύτως ασφαλής διαδικασία, που μπορεί να σώσει έως και τρεις ανθρώπινες ζωές. Το αίμα δεν μπορεί να παραχθεί τεχνητά προσφέρεται μόνο από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Ο Σύλλογος “ΑΝΑΚΕΜ Παράθυρο Ζωής” δημιουργήθηκε από τους εργαζομένους της ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε., με σκοπό την καλλιέργεια της κουλτούρας προσφοράς, αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης.
Καλούμε όλους εργαζόμενους, συνεργάτες, φίλους και πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτή τη συλλογική πράξη αγάπης και ζωής.
Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για την προστασία εθελοντών και προσωπικού.
Δηλώστε συμμετοχή: 2314 405300
Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν, υπάρχει δυνατότητα αιμοδοσίας σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο, δηλώνοντας τον αριθμό μητρώου 16360 του Συλλόγου ΑΝΑΚΕΜ «Παράθυρο Ζωής».
Πληροφορίες Εκδήλωσης
-
Ημερομηνία: Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2025
-
Ώρα: 09:00 – 13:00
-
Τοποθεσία: Γραφεία ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε., Γ. Φραντζή 1, ΤΚ 54655, Θεσσαλονίκη
En