Πραγματικός… χαμός από νεαρούς το βράδυ της περασμένης Κυριακής στη Βάρκιζα. Συγκεκριμένα δύο ομάδες νεαρών ήρθαν στα χέρια ανταλλάσσοντας μπουνιές και κλωτσιές αλλά και μαχαιριές για μια… γυναίκα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομική έρευνα. Αυτό τουλάχιστον φέρονται να υποστηρίζουν κάποιους από τους εμπλεκόμενους. Όλοι όσοι απασχολούν πλέον τις Αρχές είναι νεαροί ηλικίας από 16 έως 20 ετών με καταγωγή από διάφορες χώρες.

Διαβάστε: Νάξος: Ανήλικος οδηγούσε φορτηγό χωρίς δίπλωμα – Βρέθηκε καρμπίνα μέσα στο όχημα


Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 19:30 της Κυριακής. Από τη μια δύο άτομα από το Πακιστάν 16 και 17 ετών και ένας 17χρονος Βούλγαρος. Από την άλλη τουλάχιστον τέσσερις, 16 έως 19 ετών ελληνικής και αλβανικής καταγωγής. Από τη συμπλοκή οι δύο Πακιστανοί υπέστησαν τραυματισμούς από αιχμηρό αντικείμενο. Ο ένας εξ αυτών στην κοιλιακή χώρα, στον ώμο και στο ένα μπράτσο και ο άλλος επίσης στην κοιλιακή χώρα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας, ενώ λίγο αργότερα ο ένας εκ αυτών διακομίστηκε στο Παίδων. Η ζωή τους δεν κινδυνεύει.

Την ίδια στιγμή δύο νεαροί Έλληνες στην ίδια ηλικία προσήχθησαν στο ΑΤ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ενώ διαπιστώθηκε πως είχαν τραύματα από γροθιές και κλωτσιές. Συνολικά προσήχθησαν τα επτά νεαρά παιδιά συν ένας 20χρονος ελληνικής καταγωγής ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και εκτιμάται πως έχει εμπλακεί στο περιστατικό. Η προανάκριση συνεχίζεται για τη διακρίβωση του περιστατικού.