Συναγερμός έχει σημάνει σχετικά με την υπόθεση του «δράκου» που επιτίθεται σε γυναίκες στον Άλιμο, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες επιτέθηκε και σε γυναίκες στον Πειραιά.

Διαβάστε: Άλιμος: Οι μαρτυρίες των γυναικών που έζησαν τον εφιάλτη της σεξουαλικής επίθεσης - "Με φίλησε και έπιασε τα γεννητικά όργανά μου" (Βίντεο)


"Δράκος" του Αλίμου: "Χτύπησε" και στον Πειραιά:, τουλάχιστον τρεις καταγγελίες (Βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν καταγγελθεί τουλάχιστον τρία περιστατικά. Συγκεκριμένα, μία εκ των γυναικών που τον κατήγγειλαν, φέρεται να περπατούσε στην οδό Χατζηκυριάκου πηγαίνοντας στη δουλειά της και στη συμβολή με την οδό Σπύρου Τρικούπη ένιωσε πως κάποιος την ακολουθούσε.

 

Η περιγραφή του ''δράκου"

Η γυναίκα γύρισε και είδε τον άγνωστο άντρα, ο οποίος την θώπευσε. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, πρόκειται για ένα μελαμψό άνδρα, με έντονα χαρακτηριστικά προσώπου, με μαύρα μαλλιά και μάτια, με ύψος 1,65-1,70.

Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για τον «δράκο» του Αλίμου, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Δείτε το σχετικό βίντεο: