Τροχαίο δυστύχημα στη Σαλαμίνα: Νεκρός 56χρονος οδηγός μηχανής - Πώς συνέβη
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο
Η 49χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στη Σαλαμίνα, συνελήφθη
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 27/11 στη Σαλαμίνα, όταν ένα δίκυκλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με έναν 56χρονο να χάνει τη ζωή του.
Διαβάστε: Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση φορτηγών στον Δρυμό, ένας τραυματίας
Το τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα στη Λεωφόρο Αιαντείου 280, στη Σαλαμίνα, όταν μια γυναίκα που κινούνταν από το Αιάντειο προς Σαλαμίνα, έστριψε αριστερά προς χώρο στάθμευσης καταστήματος και χτύπησε τον οδηγό μηχανής που κινούνταν αριστερά της προς την ίδια κατεύθυνση.
Η 49χρονη οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Όσο για τον οδηγό της μηχανής διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας και έπειτα στο Τζάνειο, ωστόσο εξέπνευσε.
Διαβάστε: Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση φορτηγών στον Δρυμό, ένας τραυματίας
Τροχαίο δυστύχημα στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη η 49χρονη οδηγός του αυτοκινήτου
Το τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα στη Λεωφόρο Αιαντείου 280, στη Σαλαμίνα, όταν μια γυναίκα που κινούνταν από το Αιάντειο προς Σαλαμίνα, έστριψε αριστερά προς χώρο στάθμευσης καταστήματος και χτύπησε τον οδηγό μηχανής που κινούνταν αριστερά της προς την ίδια κατεύθυνση.Η 49χρονη οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Όσο για τον οδηγό της μηχανής διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας και έπειτα στο Τζάνειο, ωστόσο εξέπνευσε.
En