Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί της Παρασκευής 28/11 στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας, στο ύψος της Καστροσυκιάς Πρέβεζας, προκαλώντας αναστάτωση και μεγάλη κινητοποίηση των αρχών. Οι έντονες βροχοπτώσεις που έφερε η κακοκαιρία Adel, είχαν καταστήσει το οδόστρωμα ιδιαίτερα ολισθηρό, με την κατολίσθηση βράχων να δημιουργεί επιπλέον κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς.

Διαβάστε: Κακοκαιρία Adel: Πλημμύρισε τμήμα της Εθνικής Οδού Σκάλας-Βλαχιώτη στη Λακωνία - Κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Ευρώτα


Οι κατολισθήσεις προκάλεσαν τροχαίο στην Πρέβεζα

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, που κινούνταν πιθανότατα προς Πρέβεζα, δεν πρόλαβε να αντιδράσει, όταν είδε μεγάλους βράχους που είχαν πέσει στο οδόστρωμα. Έτσι, το όχημα προσέκρουσε πάνω τους, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμου.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα, ένα ημιφορτηγάκι που ακολουθούσε την ίδια κατεύθυνση αντιλήφθηκε το ακινητοποιημένο Ι.Χ. την τελευταία στιγμή. Στην προσπάθειά του να το αποφύγει, ο οδηγός έκανε έναν απότομο ελιγμό, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει σε παρακείμενη χαράδρα.