Ανατροπή στην υπόθεση της Σαλαμίνας: Αρνείται τα πάντα η νύφη - Προφυλακίστηκε μετά την απολογία της (Βίντεο)
Ραγδαίες εξελίξεις
Η υπεράσπιση της 46χρονης υποστηρίζει ότι η κατηγορούμενη "δεν αποδέχεται τη δολοφονία" της πεθεράς της στη Σαλαμίνα και "δεν θυμάται τίποτα"
Ανατροπή παίρνει η υπόθεση της Σαλαμίνας με τη 46χρονη φερόμενη δολοφόνο της πεθεράς της, καθώς η κατηγορούμενη φαίνεται ότι σήμερα αρνείται τα πάντα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η δικηγόρος της 46χρονης υποστηρίζει ότι η πελάτισσά της «δεν θυμάται απολύτως τίποτα» από την ημέρα του εγκλήματος και ότι έχει «κενά μνήμης». Συγκεκριμένα, η δικηγόρος της, Ιωάννα Μαρούπα, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι η 46χρονη «κάνει λογικούς συνειρμούς, όπως για μια μάντρα υψηλή που δεν μπορούσε να πηδήξει, λέει ότι δεν θυμάται τίποτα και σοκαρίστηκε από το θέμα της νεκρής πεθεράς. Η έλλειψη κινήτρου σε σχέση με το μένος από μόνη της υποδεικνύει ότι συμβαίνει κάτι παράλογο εδώ». Η κατηγορούμενη επικαλείται ψυχιατρικά προβλήματα που σε συνδυασμό με στοχοποίησή της την έκαναν να σχηματίσει στο μυαλό της εικόνες δολοφονίας.
Διαβάστε: Δολοφονία στη Σαλαμίνα: Στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά η 46χρονη - Απολογείται ενώπιον του ανακριτή (Βίντεο)
Η ίδια έκανε λόγο για «πρωτοφανή διαδικασία», υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει ακόμη ιατροδικαστική έκθεση στη δικογραφία, αντίθετα υπάρχουν ασάφειες σχετικά με το υλικό από τις κάμερες, οι οποίες ήταν «απενεργοποιημένες για 36 ώρες, αλλά κανένα από τα τέσσερα πρόσωπα που ήξεραν γι' αυτές δεν παρενέβησαν για να τις επιδιορθώσουν». Η 46χρονη προφυλακίστηκε μετά την απολογία της.
Σαλαμίνα: Η στιγμή που η 46χρονη αποχωρεί από το Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά
Σαλαμίνα: Στα δικαστήρια Πειραιά η 46χρονη που σκότωσε την πεθερά της
Υπενθυμίζεται ότι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αφίχθη στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά η 46χρονη που δολοφόνησε την 75χρονη πεθερά της στη Σαλαμίνα το πρωί της Παρασκευής. Η 46χρονη αφίχθη στις 07:45 υπό τη φύλαξη του επιχειρησιακού βραχίονα της ΔΑΟΕ. Ένας συγγενής κατά την άφιξή της άρχισε να τη βρίζει. Η καθ' ομολογίαν δράστις αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.
Κείμενο σε εξέλιξη…
En