Εξοργίζει η αντίδραση του 29χρονου οδηγού στη Λούτσα που τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα σκότωσε με το αυτοκίνητό του έναν 24χρονο ενώ τραυμάτισε σοβαρά τη φίλη του και άλλα δύο μέλη της οικογένειάς του.

Διαβάστε: Λούτσα: Αυτός είναι ο 29χρονος που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα, τo βεβαρημένο παρελθόν του - "Έφυγε ένας άγγελος", ο σπαραγμός του πατέρα του 24χρονου (Βίντεο)


Λούτσα: "Του έλεγαν έχεις προκαλέσει θάνατο και αυτός έπιανε το κεφάλι του και κοίταγε το αμάξι να δει τι ζημιά έχει", λέει μάρτυρας

Ο δράστης είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα εντός κατοικημένης περιοχής, προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, σκότωσε έναν 24χρονο και τραυμάτισε τρία μέλη της οικογένειάς του. Κι εκείνος παραπονιόταν στον διασώστη που προσπαθούσε να σώσει τους τραυματίες ότι πονάει το αυτί του.

«Ήταν και η Αστυνομία και του έλεγε έχεις προκαλέσει θάνατο και αυτός έπιανε το κεφάλι του και κοίταγε το αμάξι να δει τι ζημιά έχει. Έλεγε με πόναγε το αυτί μου και κοίταζε το αμάξι», λέει αυτόπτης μάρτυρας.


Ο 29χρονος πλησιάσε του διασώστες του ΕΚΑΒ για να πει ότι "πονάει το αυτί" του

Σε βίντεο ντοκουμέντο του MEGA αποτυπώνονται οι κινήσεις του 29χρονου λίγο μετά το θανατηφόρο τροχαίο το οποίο προκάλεσε στην Αρτέμιδα. Ο 29χρονος κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του απαθής. Γύρω του, κραυγές, πανικός, ο 24χρονος νεκρός, τραυματίες στο οδόστρωμα. Εκείνος πλησιάζει τους διασώστες του ΕΚΑΒ για να τους πει πως τον πονάει το αυτί του.

Την ίδια στιγμή, στρέφει το βλέμμα του ξανά και ξανά στο κατεστραμμένο αυτοκίνητό του, παρατηρώντας τις ζημιές.

«Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν και για τίποτα. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη με πολλά προβλήματα», λέει η μητέρα του 29χρονου.


Γόνος γνωστών επιχειρηματιών το θύμα

Ο 24χρονος που ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της μητέρας, της αδελφής και της κοπέλας του ήταν γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας που είναι ιδιοκτήτες των εργοστασίων της σοκολατοποιίας «Λεωνίδας».

Είχε έρθει από το εξωτερικό για να παραστεί στην ορκωμοσία της κοπέλας του η οποία στεκόταν ακριβώς δίπλα του και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ανοιχτό κάταγμα κνήμης.


Το βεβαρημένο ιστορικό του 29χρονου

Ο 29χρονος που είχε προκαλέσει ξανά σοβαρό τροχαίο στην Βραυρώνα το 2020 εξετάζεται αν βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, μιας και το αλκοτέστ βγήκε αρνητικό. Ο ίδιος φέρεται να παραδέχθηκε ότι είναι χρήστης ουσιών.

Ο 29χρονος κατηγορείται για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία επήλθε θάνατος. Θα απολογηθεί την Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.