Έκτακτη κινητοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της πρωτεύουσας, καθώς ταξί πραγματοποιούν μοτοπορεία προς τη Βουλή. Η αιφνιδιαστική αυτή κίνηση έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία, την ώρα που η Τροχαία εφαρμόζει νέες ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση της πομπής.

Κυκλοφοριακό χάος από τη μοτοπορεία ταξί

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η πορεία σημειώθηκε ένταση στο υπουργείο Μεταφορών. Οι οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους και αμέσως μετά ξεκίνησαν την πομπή προς τη Βουλή.

orangepress.gr

Δυσκολίες στην κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας

Στους δρόμους επικρατεί κυκλοφοριακό χάος, καθώς οι νέες ρυθμίσεις της Τροχαίας δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο τη ροή των οχημάτων στο κέντρο. Η κατάσταση παραμένει έντονη όσο συνεχίζεται η κινητοποίηση των ταξί.