Κακοκαιρία Byron: Κίνδυνος υπερχείλισης ποταμού στην Ελευσίνα, πλημμυρισμένα σπίτια στη Νέα Πέραμο - 112 σε Τρίκαλα, Καρδίτσα, Φθιώτιδα (Εικόνες & Βίντεο) - Live όλες οι εξελίξεις
Συνεχίζεται το ''σφυροκόπημα''
Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα προκαλώντας πλήθος προβλημάτων - 112 εστάλη στους κατοίκους διαφόρων περιοχών της Αττικής και της Περιφέρεις από το πρωί
Η κακοκαιρία «Byron» συνεχίζει να «σαρώνει» και σήμερα, Παρασκευή (5/12) μεγάλο μέρος της χώρας, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα και στην Αττική. Από τις πρώτες πρωινές ώρες, ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες «σφυροκοπούν» τη δυτική Αττική, με κύρια σημεία τα Μέγαρα, τη Νέα Πέραμο και τη Μάνδρα. Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε χειμάρρους, ενώ η πτώση δέντρων και οι πλημμύρες δυσκολεύουν την κυκλοφορία και την καθημερινότητα των κατοίκων. Παράλληλα, μηνύματα του 112 έχουν σταλεί σε κατοίκους διαφόρων περιοχών της Αττικής και της Περιφέρεις από το πρωί.
Διαβάστε: Κακοκαιρία Byron: Άμεση ανταπόκριση του AKTOR στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας (Εικόνες)
Σημειώνεται πως, λόγω της κακοκαιρίας, κλειστά είναι τα σχολεία σήμερα σε Αττική κι άλλους δήμους της Περιφέρειας.
En